Euro per kilogram | |
Haasbiefstuk | € 45.00 |
Hollandse biefstuk | € 20.00 |
Kogelbiefstuk | € 24.50 |
Ribeye | € 22.50 |
Entrecote | € 24.50 |
Sucadelap | € 15.50 |
Braadlap | € 13.00 |
Riblap | € 14.00 |
Hamburger (per 2 verpakt) | € 11.00 |
Runderworstje/saucijs | € 11.00 |
Gehakt | € 10.00 |
Tartaar | € 12.50 |
Soeppakket /schenkel | € 11.00 |
Rosbief | € 18.50 |
Staartstuk | € 18.00 |
Bavette | € 22.50 |
Rollade | € 15.00 |
Vleespakket (ca. 10kg) | € 12.00 |
T-bone steak | € 29.00 |
In december 2020 werden de eerste twee koeien geslacht en maakten we de eerste rundvleespakketten.
De reacties waren enthousiast. Van: “Wat een verrukkelijk vlees!” tot “ik wil nóóit meer andere gehaktballen!”.
We vinden het heel fijn dat mensen genieten van het vlees van onze koeien!!!
Jij kunt ook hiervan meegenieten!
Je kunt een rundvleespakket van 10 kilogram bestellen.
Het gaat zo:
We hebben Hilbert Veenstra, enthousiast en kundig slager uit Kuinre, bereid gevonden voor ons de slacht te verzorgen.
Een keurmeester keurt het vlees voor en na de slacht.
Als de slager het vlees versnijdt, gaan wijzelf in de slagerij het vlees verpakken, sealen en de pakketten bestickeren.
Op diezelfde dag kun je het verse vlees komen ophalen bij ons, Oppen Swolle 6 in Vollenhove.
Er is een enorme belangstelling voor de rundvleespakketten.
De volgende rundvleespakkettenverkoop is op 19 april 2023.
Je kunt je hiervoor inschrijven, zie kopje Bestellen
Van 15.00 uur tot 18.00 uur ben je in de gelegenheid je pakket op te halen.
Graag contant geld meenemen of betalen met pin.
We maken pakketten van 10 kilogram. Een pakket kost € 14,00 p/kg
In onze 10-kg pakketten tref je een variatie aan van de volgende vleessoorten:
We bieden je de mogelijkheid om extra bij te bestellen:
Je kunt je bestelling doorgeven via het bestelformulier onder het kopje bestellen of via een email naar: bestellen@dikkenrundvlees.nl
Vermeld bij het bestellen je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en evt. extra bestellingen als b.v. een rollade of T-bone.
We hopen veel mensen een plezier te mogen doen met ons smakelijk en mals rundvlees